Over ons

Judith Hooimeijer

Sinds 2007 ben ik werkzaam als Kinderfysiotherapeut. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in de regio Katwijk e.o. Vanaf januari 2018 ben ik voor mijzelf gestart in Oegstgeest, wat tevens mijn woonplaats is.

Mijn werk geeft mij veel energie en iedere dag is weer een nieuwe uitdaging. Met kennis en enthousiasme wil ik in mijn behandelingen uit ieder kind het maximale halen wat er in zit. Voor sommige kinderen is net dat kleine zetje al voldoende om de volgende stap in hun ontwikkeling te maken, terwijl anderen misschien meer oefening nodig hebben. Dat ik een bijdrage kan leveren aan die ontwikkeling vind ik altijd gaaf.

Mijn specialisaties zijn: problematiek binnen de prikkelverwerking, voorkeurshouding bij baby’s, kinderfysiotherapie op school, schrijfproblematiek en sportklachten.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut verzorg ik workshops en ben ik in mijn vrije tijd actief op de sportvereniging van mijn dochters waar ik trainingen verzorg voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.


Brenda Weber

Ik werk al geruime tijd in Oegstgeest als fysiotherapeut bij SMC Oegstgeest. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar SMCO Kinderfysiotherapie. In juni 2020 heb ik daar mijn master kinderfysiotherapie afgerond. Mijn ervaringen in het geven van privé zwemlessen en als ortho-bewegingsagoog ondersteunen mij bij het behandelen van uw kind.

Mijn specialisaties zijn: (top) sportklachten, loopanalyses, babymassage, Baby & Mama Fit en kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling.

Verder begeleid ik diverse groepen in het verbeteren van hun grove motorische vaardigheden en help ik in samenwerking met onze diëtiste kinderen met overgewicht.

Mijn topsport verleden als waterpoloster bij ZVL-Leiden draagt bij aan een actieve en doelgerichte behandeling met veel sport en spel mogelijkheden.


Eva Groeneveld

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Met deze insteek ben ik dan ook aan mijn opleiding fysiotherapie begonnen. In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in kinderfysiotherapie. Vanaf 2013 werk ik uitsluitend met kinderen en heb ik al veel ervaring in het werken met kinderen opgedaan in een praktijk in Zoetermeer (als kinderfysiotherapeut in opleiding). Hier heb ik ook veel ervaring opgedaan met het werken/sporten met groepen kinderen met verschillende chronische aandoeningen (syndroom van Down, ASS, ADHD, DCD, jeugdreuma, etc).

In 2017 heb ik de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond.

Ik ben specialist in de behandeling van kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling, schrijfproblematiek, baby’s met een voorkeurshouding en sportklachten.

Het werken met kinderen is zo leuk omdat dat je je altijd moet proberen in te leven in de belevingswereld van een kind om de behandeling hier zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. Je probeert de oefeningen spelenderwijs aan te bieden, zodat ze plezier hebben in het uitvoeren daarvan. Bewegen moet immers fijn zijn en het is leuk om kinderen (weer) met plezier te laten bewegen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met basketballen. Ik geef momenteel training aan de jongste leden (peanuts: 4-8 jaar) van basketbalvereniging Forwodians in Voorhout. Verder ga ik er op mijn vrije dagen graag op uit met mijn dochtertje en kan ik enorm genieten van lekker koken (en eten).


SMCO Kinderfysiotherapie

E-mail ons
info@smco-kinderfysiotherapie.nl

Bel ons
071 - 515 7801

Kamer van Koophandel
54739918