Over ons

Judith Hooimeijer

Sinds 2007 ben ik werkzaam als Kinderfysiotherapeut. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in de regio Katwijk e.o. Vanaf januari 2018 ben ik voor mijzelf gestart in Oegstgeest, wat tevens mijn woonplaats is.

Mijn werk geeft mij veel energie en iedere dag is weer een nieuwe uitdaging. Met kennis en enthousiasme wil ik in mijn behandelingen uit ieder kind het maximale halen wat er in zit. Voor sommige kinderen is net dat kleine zetje al voldoende om de volgende stap in hun ontwikkeling te maken, terwijl anderen misschien meer oefening nodig hebben. Dat ik een bijdrage kan leveren aan die ontwikkeling vind ik altijd gaaf.

Mijn specialisaties zijn: problematiek binnen de prikkelverwerking, voorkeurshouding bij baby’s, kinderfysiotherapie op school, schrijfproblematiek en sportklachten.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut verzorg ik workshops en ben ik in mijn vrije tijd actief op de sportvereniging van mijn dochters waar ik trainingen verzorg voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.

Brenda Weber

Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij het Sport Medisch Centrum Oegstgeest. In 2016 ben ik gestart met de master voor kinderfysiotherapie en ik verwacht deze in 2020 af te ronden.
Mijn ervaringen in het geven van privé zwemlessen en als ortho-bewegingsagoog ondersteunen mij bij het behandelen van uw kind.

Mijn specialisaties zijn: (top) sportklachten, loopanalyses, babymassage en kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling.

Verder begeleid ik diverse groepen in het verbeteren van hun grove motorische vaardigheden en help ik in samenwerking met onze diëtiste kinderen met overgewicht.

Mijn topsport verleden als waterpoloster bij ZVL-Leiden draagt bij aan een actieve en doelgerichte behandeling met veel sport en spel mogelijkheden.

SMCO Kinderfysiotherapie

E-mail ons
info@smco-kinderfysiotherapie.nl

Bel ons
071 - 515 7801

Kamer van Koophandel
54739918